/

Dit vind ik een twijfelgeval, ze hebben hier namelijk glutenvrije pizza's die bèst aardig zijn, een beetje droge bodem naar mijn smaak met iets te weinig topping, maar goed je kan tenminste een pizza eten en ze hebben daarvoor dus ook een aparte oven máar ik ben een keer heel ziek geweest nadat ik hier gegeten had. Ik wil wel benadrukken dat ik niet zeker weet of het door die pizza gekomen is, dat weet je maar nooit (ik had die dag ook in een vlaag van verstandsverbijstering bv pindakaas uit een pot die al open was gegeten op mijn werk). Het was de derde keer dat ik een pizza at bij Woodstone en de twee keer daarvoor was alles prima. Ik heb ze nog een mail gestuurd achteraf en ik kreeg een keurige mail terug waarin ze uitlegden altijd uiterst zorgvuldig te werk te gaan en echt alles apart te verwerken. Hmmm ik weet niet of ik het nog eens durf te wagen, iemand hier goede of slechte ervaringen?